TPO Academy

Home » Onze diensten » TPO Academy

Een eigen academy
voor uw team

Investeren in de ontwikkeling van uw mensen kost geld, dat weten we allemaal. Maar waarom dit dan niet meteen efficiënt inrichten? Want u wilt toch ook overzicht van de opleidingen en trainingen waar uw medewerkers mee bezig zijn, de voortgang bewaken en weten of bepaalde wettelijke verplichtingen en permanente educatie is voldaan? Natuurlijk! Want niets is zo vervelend als het gebrek aan overzicht en daarmee het verspillen van kostbare tijd en geld.

De TPO Academy van Transportopleider biedt u dit overzicht. U krijgt toegang tot een in uw eigen huisstijl ontwikkelde Academy die geheel is afgestemd op de wensen en opleidingsbehoeften en -mogelijkheden van uw organisatie. Onze opleidingsprofessionals richten dit voor u in en creëren hiermee één centrale plek voor alle opleidingen, trainingen en assessments. Ook het aanbod van andere externe opleiders waar u mee werkt, kan worden opgenomen in de Academy.

Naast overzicht biedt de TPO Academy u ook besparing in tijd en geld en ontzorgen wij u in de organisatie van opleidingen en trainingen. Transportopleider neemt administratieve en organisatorische taken uit handen. Wij beantwoorden vragen van deelnemers, analyseren rapportages en signaleren verbeterpunten. Zo creëert u een flexibele schil die 24/7 voor u bereikbaar is en met u meedenkt. Want leren en ontwikkelen stopt niet na vijven.

Interesse?

Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek.