Management

Home » Vakgebieden » Management

Laat uw middenkader doorgroeien en zichzelf uitdagen

Ligt de focus wat betreft leren en ontwikkelen op dit moment vooral bij uw vakmensen? Begrijpelijk, want zij zijn vaak degenen die moeten voldoen aan wettelijke richtlijnen. Dus wanneer u dat efficiënt heeft ingericht kan de aandacht naar het middenkader- en management. Want ook hen mogen we niet vergeten als het gaat om het ontwikkelen van vaardigheden en competenties.

De trainingen, opleidingen, assessments en coachingstrajecten van Transportopleider ondersteunen hierin. Vaardigheidstrainingen, coachingstrajecten en assessments op middenkader- en managementniveau die door middel van blended learning worden aangeboden. 

Wij creëren naast ons ruime standaard opleidings- en trainingsaanbod innovatieve en actuele trajecten op maat, passend bij de bedrijfsdoelstellingen. Daarnaast biedt Transportopleider sectorspecifieke beroepsopleidingen op middenkader- en managementniveau, zoals bijvoorbeeld Teamleider Logistiek, Planner Wegtransport en de NIWO-ondernemersopleiding.

Talenten ontdekken, continu ontwikkelen en groeien in een functie geeft uitdaging en prikkelt. En dat brengt meer plezier in het werk. Laat uw mensen doorgroeien, zichzelf uitdagen om nieuwe taken en verantwoordelijkheden op te pakken of zelfs een nieuwe functie aan te gaan.

Interesse?

Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek.