Transport

Home » Vakgebieden » Transport

De juiste leerdoelen en leerpaden creƫren voor uw medewerkers

De transportsector is dynamisch, dat ervaart u iedere dag weer. Uw organisatie wil voldoen aan wensen en behoeften van klanten en moet werken volgens de gestelde wet- en regelgeving vanuit de overheid, zodat uw organisatie ook in de toekomst blijft voldoen. Duurzaamheid is hier het sleutelwoord.

De inzet van duurzame brandstoffen is belangrijk en verdient uw aandacht, net als veiligheid en zuinig rijden. En ook de duurzame inzetbaarheid van uw medewerkers is belangrijk. Opleiden en ontwikkelen vraagt om een effectieve en efficiƫnte aanpak. Ieder mens is uniek en heeft andere ontwikkelbehoeftes. Als werkgever speelt u daar op in met passende leeroplossingen.

Code 95

Een begrip in transport en logistiek: alle chauffeurs dienen in het bezit te zijn van een Code 95 kwalificatie om de weg op te mogen. Code 95 wordt vaak gezien als een verplichting. Begrijpelijk wanneer de lesstof onvoldoende aansluit bij de praktijk.

Transportopleider kiest een andere route! Wij ontwikkelen Code 95 programma’s die uitgaan van veel interactie met de deelnemers, aansluit op de dagelijkse praktijk van de chauffeur en de nieuwe ontwikkelingen binnen de sector. Zo ontstaat er een programma waar chauffeurs wel zin in hebben. En dat draagt bij aan de juiste leerdoelen, leerpaden en uiteindelijk het leerrendement en daarmee ook aan de professionaliteit van uw organisatie.

Interesse?

Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek.