Vervoer

Home » Vakgebieden » Vervoer

De persoonlijke ontwikkelroute van uw medewerkers

Vervoer van mensen is mensenwerk, maar ook maatwerk. De behoeften van uw klanten zijn leidend en de juiste medewerkers op de juiste plek is cruciaal. Want alleen dan is uw organisatie in staat servicegericht te zijn.

De aandacht voor slimme en duurzame mobiliteit brengt veel verandering en u wordt uitgedaagd te werken aan een zuinig vervoerssysteem. Dat vraagt om meer en misschien wel andere kennis van uw medewerkers.

Door te weten wat er speelt in de organisatie en waar de ontwikkelbehoeften liggen van medewerkers, bent u in staat daarop aan te sluiten met de juiste opleidingsprogramma’s. Neem bijvoorbeeld het trainen op het omgaan met agressie in het vervoer. Van groot belang voor de veiligheid van uw medewerkers. Maar ook een ontwikkeltraject voor de collega’s die niet achter het stuur zitten is belangrijk.

Juist daarom pleit Transportopleider ervoor om een duidelijke visie op leren en ontwikkelen te hebben. Zo weet iedereen waar hij aan toe is, kunnen budgetten worden vastgesteld en de leerlijnen uitgestippeld. Samen met u zorgt Transportopleider voor continuïteit in het ontwikkelplan van medewerkers binnen de gehele organisatie.

Interesse?

Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek.